Onze verhalen

BIJpraten met onze medewerkers

Onze verhalen

Bij Traas Nederland krijgen alle medewerkers iedere maand een interne nieuwsbrief met de naam BIJpraten. Zo is iedereen op de hoogte van de recente projecten en actualiteiten. En we stellen medewerkers zich voor, dit doen we door vragen te stellen. Een tweetal vragen zijn:

  • Hoe vind je Traas Nederland als werkgever?
  • Wat houdt jouw rol binnen Traas in?

Bekijk hieronder de antwoorden van het Traas Team.

Marlon, vertel eens! Wat houdt jouw rol precies in?
Ik ga bij bedrijven op bezoek. Dit is veelal koude acquisitie, dat betekent dat ik bij mensen naar binnen loop zonder afspraak, maak een praatje en vraag of ze interesse hebben in ons bedrijf.
Marlon van der Hoek - Lohnstein
Commercieel medewerker

Hoe vind je Traas Nederland als werkgever?
Heel fijn. Er is sprake van waardering, teamverband en vrijheid. Er is ruimte om veel en nieuwe dingen te leren. Door goed te luisteren naar wat je collega's vertellen en rond te kijken leer je vakinhoudelijk nog meer, waardoor je ook je band met klanten heel persoonlijk kan houden en/of een goede band op kan bouwen.

Mick, vertel eens! Wat houdt jouw rol precies in?
Ik val onder de buitendienst, team Noord-Holland. Ik ben bestrijder, maar daarbij doe ik ook af een toe een klusje voor de vogelwering en houtworm. Ik zie mezelf als een allrounder waardoor mijn baan heel divers is.
Mick de Jong
Allround ongediertebestrijder

Hoe vind je Traas Nederland als werkgever?
Als werknemer vind ik Traas erg prettig. Natuurlijk zijn er intern altijd kleine dingetjes waar wat aan gedaan kan worden, maar ik ben erg tevreden.

Dirk, vertel eens! Wat houdt jouw rol precies in?
Mijn functie is relatiebeheer van de grotere klanten. Wanneer er bij bestaande klanten contracten aflopen of als er een evaluatiegesprek plaats vindt, dan ben ik de contactpersoon en voer gesprekken en stuur een nieuw contract. Maar ik ga ook naar nieuwe klanten toe. Denk aan een kennismakinggesprek, houtworm- en boktorinspecties en het uitbrengen van offertes. Van alles wat eigenlijk en ontzettend leuk, je komt overal he!
Dirk Uitterhoeve
Commercieel medeweker

Hoe vind je Traas Nederland als werkgever?
Ik was 20 toen ik hier kwam werken en kende Peter Traas daarvoor al. Nu 17 jaar later heb ik het nog steeds naar mijn zin, dus goed.

Helma, vertel eens! Wat houdt jouw rol precies in?
Het opnemen van de telefoon, de inkomende mail verwerken en doorsturen, het aanmaken van klanten, opdrachten erin zetten, offertes versturen, pakketjes versturen, mensen helpen aan de balie.
Helma
Service Desk medewerker

Hoe vind je Traas Nederland als werkgever?
Ik vind dat ik gewaardeerd wordt. Ik ben tevreden.

Jacco, vertel eens! Wat houdt jouw rol precies in?
Ik ben manusje-van-alles, officieel ben ik Building Care medewerker, maar ik doe ook veel voor Nature Care. En werk heel af en toe in de ongediertebestrijding. Het mooiste baantje van iedereen, ik kom overal!
Jacco de Jonge
Allround Building Care medewerker

Hoe vind je Traas Nederland als werkgever?
Ik vind Traas Nederland een prima werkgever. Ik heb het ontzettend naar mijn zin, sowieso met de jongens op stap is super. Met alle collega’s vind ik het prettig werken.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan?

Traas heeft vestigingen door heel Nederland. Ook onze collega’s wonen door het hele land.
Bekijk de openstaande vacatures en solliciteer op de baan die jou het meeste aanspreekt!
Nog geen idee wat je wilt doen of wil je graag het vak leren? Stuur een open sollicitatie.