OVER
TRAAS NEDERLAND

Van toen naar nu

Er was eens...

Historie

1996 – Start als onderhoudsbedrijf
2000 – Start Traas Ongediertebestrijding
2001 – Eerste pand gehuurd
2002 – Eerste personeel in vaste dienst
2004 – Start Building Care als aparte tak
2004 – Twee panden erbij gehuurd
2006 – Eerste Franchise
2008 – Weer twee panden erbij gehuurd
2013 – Verhuizing naar nieuwe locatie
2014 – Start Traas Nature Care
2017 – Overname Traas Noord-Holland
2019 – Verhuizing naar nieuwe locatie
2019 – Professionalisering Traas Nature Care
2020 – Eerste personeelslid Traas Nature Care
2021 – Overname Traas Zuidoost Nederland
2021 – Tweede personeelslid Traas Nature Care
2022 – Overname Sjaak Janssen Plaagdierbestrijding en samenwerking met Proactief, start bouw pand Hoogeveen
2023 – Samenwerking T.O.B. ongediertebestrijding

MISSIE

Traas streeft naar een optimale harmonie tussen mens en natuur door op een gezonde en innovatieve wijze om te gaan met de beheersing van plaagdieren.

VISIE

Traas gelooft dat mens en natuur onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. De maatschappij van nu heeft ons door produceren en consumeren veel welvaart gebracht, maar ook geleid tot een nog grotere behoefte aan evenwicht tussen flora en fauna.

Als gerenommeerd en volledig gecertificeerd bedrijf is Traas al ruim 25 jaar actief om dit evenwicht te optimaliseren door zijn zeer specialistische dienstverlening en de verschillende bedrijfstakken die het bedrijf rijk is. Dit vanuit de kernactiviteiten: wering, integrated pest management (IPM), biologische bestrijding en houtherstel.

Traas gaat met zijn toonaangevende, nationale karakter verder waar anderen stoppen, om zo een duurzame meerwaarde te bieden aan de gezondheid van mens, dier en milieu.

Organisatie

Traas Nederland is in oktober 1996 opgericht door Peter Traas. Peter werkte in loondienst bij een supermarkt, maar wilde lekker zelfstandig zijn en zocht naar vrijheid in zijn werk. Die vond hij als ondernemer. 

Anno nu is het hoofdkantoor van Traas Nederland gevestigd in ‘s-Gravenpolder, een dorp gevestigd in de mooie provincie Zeeland. Op vijf minuten van de snelweg, waardoor het erg gemakkelijk te bereiken is. 

Vanuit het hoofdkantoor in Zeeland ondersteunt een gedreven team onze locaties in Noord-Holland, Drenthe en Limburg. Bij Traas werken zo’n 80 medewerkers, inclusief oproepkrachten.

Onder Traas Nederland vallen de volgende onderdelen: Traas Ongediertebestrijding, Traas Nature Care en Traas Building Care.

Neem een kijkje bij 

Traas Nederland heeft meerdere vestigingen.
En onze medewerkers hebben allemaal een eigen regio. Zo is er altijd een bestrijder in uw buurt!