TRAAS NEDERLAND

Werkt door heel Nederland

Limburg

Traas Nederland is opgedeeld in vier rayons. De provincie Limburg hoort onder Traas Zuidoost Nederland. In Limburg hebben wij een vestiging, dit in het mooie Blitterswijck. 

Noord-Brabant

Traas Nederland is opgedeeld in vier rayons. De provincie Noord-Brabant is in tweeën opgesplitst en hoort deels onder Traas Zuidoost Nederland en deels onder Traas Zuidwest Nederland.

Zeeland

Het hoofdkantoor is gevestigd in ‘s-Gravenpolder, dit is een dorp in de provincie Zeeland. De gehele provincie valt onder Traas Zuidwest Nederland.

Zuid-Holland

Onder het rayon Traas Zuidwest Nederland valt een klein deel van Zuid-Holland. Het grootste gedeelte van deze provincie valt onder het rayon Noordwest Nederland.

Noord-Holland

In Noord-Holland hebben we een vestiging in de plaats Opmeer. Vanuit deze vestiging bedienen we meerdere provincies, waaronder Noord-Holland.

Utrecht

Traas Nederland is opgedeeld in vier rayons. De provincie Utrecht  hoort onder Traas Noordwest Nederland. 

Flevoland

Traas Nederland is opgedeeld in vier rayons. De provincie Flevoland hoort onder twee rayons: Traas Noordoost Nederland en Traas Noordwest Nederland. 

Gelderland

Traas Nederland is opgedeeld in vier rayons. De provincie Gelderland is onderverdeeld in de rayons Traas Noordoost Nederland en Traas Zuidoost Nederland.

Overijsel

Overijssel is onderdeel van ons rayon Traas Noordoost Nederland.

Drenthe

Drenthe is onderdeel van het rayon Traas Noordoost Nederland. In Hoogeveen is onze meest noordelijkste locatie gevestigd. 

Friesland

Friesland behoort tot het rayon Traas Noordoost Nederland.

Groningen

Traas Nederland is opgedeeld in vier rayons. De provincie Groningen hoort onder Traas Zuidoost Nederland.